”ArchiFrame är anledningen till varför vi valde Archicad då ArchiFrame utökar Archicads redan flexibla och användarvänliga arbetsflöde med möjligheten att producera nödvändiga CNC-filer till vår högt automatiserade fabrik.” 

Marius Henriksen Indrestrand
Construction and project planning, Støren Treindustri AS

ARCHIFRAME

ArchiFrame utvidgar ARCHICAD till ett fullfjädrat program för träkonstruktionsdesign Se ArchiFrames nya demovideo. ArchiFrame programmet revolutionerar konstruktions- och elementprojekteringen och smidiggör arbetsförloppet och planeringsprocessen. ArchiFrame är ett avancerat modelleringsverktyg som kombinerar ingenjörskonst och estetik. Verktyget låter dig behändigt skapa strukturer, samtidigt som du kan använda Archicads starka huvudbilds-, dokumentations- och visualiseringsegenskaper. ArchiFrame är ett komplett modelleringsredskap för väggar, bjälklag, tak samt pelar- och bjälkkonstruktioner. Tack vare systemets flexibilitet kan varje enhet bearbetas fritt skilt för sig. All information finns i en Archicad-fil som innehåller 3D-modellen, elementritningarna utskrifter och listningar. Träelementen kan till slut produceras för hand eller med CNC-maskiner enligt måttritningar och skärningslistor skapade av ArchiFrame.

Hitta din lokala ArciFrame-försäljningsagent. 

Vad anser ArchiFrame-användarna om sitt verktyg? Omdömen från våra användare ute i världen. 

0
YOUTUBE-PRENUMERANT​
0
TOTALT ANTAL VISNINGAR​

PÖLL GmbH, Österrike

ArchiFrame innebär en perfekt övergång från sofistikerad planeringsmjukvara till ett intelligent och framför allt intuitivt produktionsverktyg för träkonstruktioner. Problemet med att arbeta med olika program – för att erhålla en perfekt plan, en åskådlig visualisering och fabriksplan, inklusive CNC-skärpunkter – löste sig med ArchiFrame. Det är det optimala verktyget för planering av träkonstruktioner.

Wolfgang Pöll & Matthias Pöll

MSc Civil Engineer, Managing director, Ludwig Pöll GmbH

Subscribe to ArchiFrame Newsletter