”ArchiFramen ansiosta valitsimme Archicadin – se laajentaa joustavan ja helppokäyttöisen Archicadin tuottamaan CNC-tiedostot pitkälle automatisoitua tehdastamme varten.” 

Marius Henriksen Indrestrand
Rakennus- ja projektisuunnittelu, Støren Treindustri AS

ARCHIFRAME

ArchiFrame laajentaa ArchiCADin täysveriseksi puurakennesuunnitteluohjelmaksi Uusi ArchiFrame demo video täällä. ArchiFrame mullistaa tavan tehdä rakenne- ja elementtisuunnittelua sujuvoittaen työnkulkua ja suunnitteluprosessia. Se on edistyksellinen mallinnustyökalu, jossa yhdistyy rakenteiden tekemisen helppous ArchiCADin vahvoihin pääkuva-, dokumentointi- ja visualisointiominaisuuksiin. ArchiFrame sisältää työkalut seinien, välipohjien, kattojen sekä pilari- ja palkkirakenteiden mallinnukseen. Järjestelmän joustavuuden ansiosta jokainen kappale on erikseen ja vapaasti muokattavissa. Kaikki tieto on yhdessä ArchiCAD-tiedostossa, joka sisältää 3D-mallin, elementtikuvat, tulosteet ja määrälistaukset. Puuelementit voidaan lopulta valmistaa ArchiFramen tuottamien mittapiirustusten ja katkaisulistojen perusteella käsin tai CNC-koneiden avulla.

Löydä paikallinen ArchiFrame-edustaja ja asiantuntija. Katso ArchiFrame demo video täällä. 

Lue viimeisimmät uutiset BIM:in, elementti- ja rakennesuunnittelun sekä arkkitehtuurin alalta.

Referenssejä ympäri maailmaa – lue mitä mieltä ArchiFramen käyttäjät ovat työkalustaan. 

0
TILAAJAA
0
Katselua

PÖLL GmbH, Itävalta

Pystymme jatkamaan suunnittelua saumattomasti pääkuvista rakennepuolelle älykkään ja helposti omaksuttavan ArchiFramen avulla. ArchiFramen myötä saamme samasta tiedostosta pääkuvat, visualisointimateriaalin ja tuotantokuvat sekä CNC-tiedoston. ArchiFrame on täydellinen työkalu puurakenteiden suunnitteluun.

Wolfgang Pöll & Matthias Pöll

MSc Civil Engineer, Managing director, Ludwig Pöll GmbH

Tilaa ArchiFrame uutiskirje