Valitsimme Archicad- ja ArchiFrame-ohjelmistopaketin sen helppokäyttöisyyden, joustavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Lisäksi halusimme parantaa suunnittelun laatua ja tuotannon tehokkuutta 3D-mallinnuksen kautta. Mahdollisuus ohjata työstökoneita ohjelmistosta on tulevaisuuden kannalta kiinnostava vaihtoehto.

Harri Alanen

Factory Manager, YIT Rakennus Oy

Tuotamme Archicad:llä ja ArchiFramella rakennekuvat puutaloihin, elementteihin ja moduuleihin. Tuotamme noin 270 elementtiä ja 330 moduulia vuodessa. Voin suositella ArchiFramea vastaavaan käyttöön.

Allan Møller

Projektisuunnittelu, Skanska Husfabrikken AS

Toteutamme kohteita myös ulkopuolisten arkkitehtien suunnitelmista ja tämä oli yksi suurimmista syistä, miksi päädyimme valinnassamme Archicad + ArchiFrame yhdistelmään. ArchiFramen vahvuus on myös sen joustavuus, koska se ei ole liian vahvasti sidoksissa pohjalla toimivaan Archicad-malliin.

Tuukka Kannisto

Tuotepäällikkö, Sievi Group Oy

Katso video

Lue lisää ArchiFramesta

Katso demo- ja tutoriaalivideomme YouTube-kanavaltamme.

ArchiFrame VVR WOOD Oy:n puuelementtitehtaalla

ArchiFrame vieraili VVR Wood Oyn puuelementtitehtaalla Heinolassa jossa kuvasimme videon tehdasvierailun yhteydessä. Tuotantojohtaja Ville Valve esitteli meille VVR Woodin puuelementtitehdasta ja samalla hän kertoi meille puuelementtituotannon haasteista ja siitä miten ArchiFrame auttaa heitä muuntamaan arkkitehdin tietomallin tuotantokelpoisiksi elementtisuunnitelmiksi.

Asiakkaamme

Lue lisää mitä asiakkaamme ovat mieltä ArchiFramesta