BIMx

Portable

Mukana kulkevat piirustukset ja mallit vähentävät virheitä ja paperisotaa

Easy to use

Helposti käytettävä sovellus

Interactive

Malliin sisältyvät kaikki valitut 2D- ja 3D-dokumentit sisältäen elementtikuvat ja 3D-detaljikuvat.

Free

BIMx -sovellus voidaan ladata ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta

BIMX ARCHICADIN JA ARCHIFRAMEN KÄYTTÄJILLE

BIMx:n avulla voit katsella ARCHICAD tai ArchiFrame 3D-malleja tabletilla, älypuhelimella tai internet-selaimella ilman, että joudut avaamaan itse ARHICAD:iä. 

BIMx-mallit ovat hyvin helppokäyttöisiä: päästäkseen käsiksi mallin tietoihin sinun täytyy vain avata valmiiksi tallennettuja näkymiä tai klikata 3D-objekteja. BIMx on nopea ja helppo tapa esitellä malleja asiakkaille, tarkistaa elementit tuotantoprosessin aikana tai viedä piirustukset helposti rakennustyömaalle. 

PAPERITON TUOTANTO BIMX-SOVELLUKSELLA

  • Mukana kulkevat piirustukset ja mallit vähentävät virheitä ja paperisotaa
  • Malliin sisältyvät kaikki valitut 2D- ja 3D-dokumentit sisältäen elementtikuvat ja 3D-detaljikuvat.
  • Helposti käytettävä sovellus
  • Soveltuu elementtien valmistukseen tehtaalla ja työmaalla, sekä asiakasesityksiin.
  • BIMx -sovellus voidaan ladata ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta


BIMx näyttää selkeästi 2D-piirustusten ja 3D-mallien välisen suhteen: sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat 3D-mallien hyödyn ilman ARCHICADia tai tarvitsevat enemmän kontekstia 2D-piirustuksiin. 


BIMx:stä on myös selviä hyötyjä ArchiFrame-käyttäjille. 3D-mallin lisäksi BIMx:llä voi tarkastella ArchiFramen elementtikuvia. Monet asiakkaistamme käyttävät BIMx:ää elementtitehtaalla valmistuksessa jopa ilman paperitulosteita. BIMx:n avulla he voivat tarkastella hankalia kohtia eri kulmista ja etäisyyksiltä. 

BIMx sopii myös rakennuksen tarkempien ominaisuuksien tutkimiseen: tarkastele yksittäistä elementtiä tai elementtien asennuskaaviota 3D:ssä, sekä tarkastele monimutkaisia ​​yksityiskohtia ymmärtääksesi paremmin rakennuksen geometriaa. 

Kun luot BIMx-mallia ArchiFramessa, voit itse määrittää, mitä haluat nähdä: pohjapiirrokset, yksittäiset elementit, hankalat yksityiskohdat jne. Zoomaa detaljeihin säilyttäen samalla rakennuksen kokonaiskuvan. Sisällytä muistiinpanot ja julkaise BIMx-mallisi verkossa, jotta voit helposti jakaa sen muiden kanssa. 

Lisätietoja BIMx:n käytöstä ArchiFramen kanssa alla olevassa videossa:

fiSuomi